Ombygning og boligdesign Facebook logo

Opsætning af hegn


Hvis du selv vil sætte det hegn op, som du har bestilt hos os, så kan vi sørge for at give dig en grundig vejledning i, hvordan du får sat dit nye hegn op på bedste vis. 

Vores montage vejledning giver en gennemgang af opsætning af hegn. 

Montage

Vi kan også montere dit hegn

Uanset hvilken type hegn du skal have sat op, kan vi sætte det op. Vi har både privatkunder og erhvervskunder, og uanset om det handler om et stakit i haven eller afskærmning af boligområder, containergårde eller andet, kan det ofte svare sig at få udført arbejdet. Ved at få professionelle til at gøre det er du sikker på den mest holdbare løsning, ligesom du sparer den tid, du ellers skulle have brugt på det. Vi kan både opsætte hegn, som du allerede er i besiddelse af eller opsætte hegn, som du har erhvervet hos os.

Ud over at leverer kvalitetshegn, kan Lemming Hegn også sørge for opsætning. Opsætning af hegn kan være en vanskelig og meget tidskrævende opgave at gøre selv. Hvis man vil være helt sikker på, at det er sat korrekt op. Ligeledes kan tungere typer af hegn, f.eks. betonhegn, være meget vanskeligt at få sat op selv. Desuden kan det være svært og omkostningsfyldt at rette op på fejl og mangler, når først hegnet er sat op.

For at høre mere og få et uforpligtende tilbud på opsætning af hegn, kan du altid ringe på 86 85 91 13.

 

Copyright and all rights reserved. ©