Ombygning og boligdesign Facebook logo

Priser


Individuelle løsninger

De fleste af Lemming Hegns produkter leveres i trykimprægneret træ, hvilket garanterer en lang holdbarhed. Trykimprægneringen lever til en hver tid op til de danske miljøregler og standarder. Bund og stolper er af beton, hvilket sikre, at hegnet ikke rådner i bunden, Hegnene levers som udgangspunkt i 188 centimeter lange standardfag i 6 højder med dertil passende låger. 

Hos Lemming Hegn er vi imidlertid af den opfattelse, at ikke to behov er ens, heller ikke når det gælder hegn. Derfor tilbyder vi at tilpasse vores hegn lige efter dine mål.

 

Se komplet prisliste for hegn

Komplet prisliste for private med moms

Komplet prisliste for forhandler eller erhverv

 

Prislisten for vores vedligeholdelsefrihegn findes her 

 

Eller prøv vores prisberegner som regner prisen ud for dig

Se prisberegneren, og få beregnet en pris

PRIS REGULERING 

Vores branche står overfor seriøse udfordringer med mangel på vigtige råvare til vores produktion.

Et mix af øget efterspørgsel på verdensmarkedet, kapacitetsproblemer, force majeure og mangel på transportmuligheder har resulteret i, ikke kun leveringsproblemer, men også i stærkt stigende priser.

Vores topprioritet er helt klart forsat at kunne levere til jer, men vi modtager så store stigninger fra vores leverandør og vi ikke længere kan fastholde det nuværende prisniveau.

Vi må derfor introducere et midlertidigt råvaretillæg på 8 % på alle tilbud over 30 dage og nye tilbud/ordre, glædende fra d. 9/9-21 – d. 1/6-22.

Vi vil løbende følge situationen.

Tillægget vil af tekniske årsager fremgå på tilbuddet/ordren/fakturaen som minus rabat på 8 % 

Copyright and all rights reserved. ©